Tematicile ediției lunii martie 2019 a revistei Brutarul-Cofetarul

Ediția lunii martie a revistei Brutarul-Cofetarul va fi ediția specială pre-eveniment GastroPan și va aduce în atenția cititorilor tematici de actualitate și interes, atât pentru abonații revistei cât și pentru furnizorii de tehnologii, materii prime și servicii, care pot să facă publice noile promoții și oferte pe care le oferă pieței românești.

Ediția lunii martie a revistei Brutarul-Cofetarul este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte.

 

  • Marțipan/pastă de zahăr și accesorii de cofetărie
  • Ingrediente pentru înghețată
  • Echipamante de gelaterie
  • Soluții de igienizare
  • Soluții expuse la GastroPan 2019
  • Premixuri și umpluturi pentru cozonac/pască

Peste 9.500 de specialiști așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne la e-mail marketing@brutarul.ro.