Avantajele [link pagina avantaje] oferite de promovarea în revista Brutarul-Cofetarul nu se rezumă doar la ediția tipărită. Începând cu a doua jumătate a anului 2017, conținutul integral al revistei poate fi accesat online, în varianta digitală [link pagina formular editia digitala] ce poate fi răsfoită pagină cu pagină de pe telefon, tabletă sau laptop.

Accesul cititorilor la conținutul revistei este astfel mai facil, obiectivul redacției fiind de a le oferi informații de ultimă oră și ofertele furnizorilor oriunde s-ar afla – la birou, în drum spre o întâlnire, în laborator sau în secția de producție.

În completarea celor 9500 de abonați ai revistei tipărite, se adaugă încă 20.050 abonați ai newsletter-ului prin intermediul căruia este distribuită ediția digitală, crescând astfel expunerea mediatică a articolelor, a advertorialelor și a machetelor publicitare.

Mai mult, ediția digitală a revistei oferă un serviciu nou: fiecare pagină în care furnizorii își promovează produsele și serviciile poate conține un link care să redirecționeze cititorul pe website-ul, webshop-ul sau chiar către o adresă de e-mail indicată. Legătura cu cititorii este astfel mai directă, aceștia putând ajunge direct acolo unde furnizorul a pregătit pentru ei informații relevante despre companie sau produsul promovat.

Promovarea în ediția digitală a revistei este disponibilă doar pentru acei furnizori care au machete publicitare/advertoriale în ediția tipărită și poate însemna unul sau mai multe link-uri pe aceeași pagină. De exemplu, o machetă publicitară care promovează o gamă de produse poate să conțină câte un link pentru fiecare dintre aceste produse, către pagina de produs de pe website sau specificația lor tehnică.

Link-urile pot trimite cititorul pe website-ul companiei, către un landing page creat special pentru o campanie/acțiune comercială sau a campaniei promovate sau către o adresă de e-mail a persoanei/departamentului care gestionează proiectul/comenzile/vânzarea.

Mai multe date despre ediția digitală a revistei și interesul cititorilor în această variantă a jurnalului de specialitate Brutarul-Cofetarul puteți regăsi în media kit.