Campaniile de comunicare și promovare care au nevoie de un plus de vizibilitate sau de mai multe canale de comunicare pentru a transmite un mesaj către publicul țintă pot să includă în lista instrumentelor de comunicare și promovarea online prin intermediul revistei Brutarul-Cofetarul.

Revista oferă posibilități de promovare a companiilor, a produselor sau a serviciilor din portofoliile furnizorilor într-o manieră prietenoasă și accesibilă. Revista este distribuită în format printat pentru peste 9.000 unități având și format digital, care este trimis la peste 26.000 abonați.

Posibilitățile de a promova produsele/serviciile constau în:
• machetă publicitară/articol advertorial în varianta digitală a revistei care este trimis la abonații online
• postarea machetei publicitare/știre/advertorial pe pagina oficială Facebook a revistei
• trimiterea unui articol/text/știre prin newsletter săptămânal
• publicarea unui articol/text/știre pe website www.brutarul.ro
• afișarea unui banner publicitar pe website www.brutarul.ro.

Principalul avantaj al promovării în formatul digital al revistei este link-ul atașat al machetei publicitare, astfel, cititorii pot accesa imediat produsul/serviciul printr-un simplul click pe macheta publicitară – ediția digitală a revistei este aceeași ca și formatul printat, cu excepția adăugării în plus unor machete/articole advertoriale care apar doar în mediul online.  

Publicarea unei machete/articol advertorial/știre pe paginile de social media a revistei Brutarul-Cofetarul vor ajunge direct la cititorii noștri.

Newsletter-ul expediat unei baze de date de peste 26.000 abonați din țară și străinătate, poate fi o excelentă metodă de a transmite advertorialele sau comunicatele de presă direct în căsuțele de e-mail ale specialiștilor, managerilor și antreprenorilor interesați de noutățile domeniului.

În completarea articolelor transmise prin serviciul de newsletter, furnizorii mai pot alege și adăugarea unui banner publicitar în cadrul newsletter-ului, cu link direct la website-ul ales.

Secțiunea Comunicate de presă/Știri/Articole tehnologice a website-ului cuprinde articole ale furnizorilor de echipamente, tehnologii, ingrediente, materii prime și servicii pentru brutării, patiserii, cofetării, prin care informează specialiștii și antreprenorii din aceste domenii despre ultimele produse lansate, activitatea sau rezultatele companiei, oportunități de finanțare sau evenimentele pe care urmează să le organizeze pentru aceștia.

Publicarea unui banner cu link cu diferite forme și dimensiuni au atașat un link activ înspre pagina furnizorului promovat, pentru facilitarea accesului vizitatorilor la informație relevantă despre produsele sau serviciile afișate pe banner.

Mai multe informații regăsiți în mediakit-ul revistei Brutarul-Cofetarul, alături de informații relevante despre revista tipărită și ediția digitală.

Pentru clienții noștri oferim realizarea grafică a machetei publicitare în mod gratuit.

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, nu ezitați să ne contactați.

0733-313.042
marketing@brutarul.ro

nl