Tematicile abordate de următoarea ediție a revistei Brutarul-Cofetarul deschid subiecte de actualitate pe care furnizorii de echipamente, materii prime și accesorii le pot accesa pentru promovarea produselor din portofoliu:
- tehnologie şi automatizare în panificaţie
- forme de silicon pentru cofetării
- tendinţele anului 2019 în domeniul ambalajelor
- lumea fructelor – confiate, liofilizate, congelate, umpluturi
- ciocolată – continuare
- accesorii pentru vânzarea îngheţatei – topping şi decorare
Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 21 mai 2019.
Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.
Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!
Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la
numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro.