Tematicile ediției de sărbători a revistei Brutarul-Cofetarul

Ediția de sărbătoare, decembrie 2019 – ianuarie 2020, a revistei Brutarul-Cofetarul va aduce în atenția cititorilor tematici de actualitate și interes, atât pentru abonații revistei cât și pentru furnizorii de tehnologii, materii prime și servicii, care pot să facă publice noile promoții și oferte pe care le oferă pieței românești.

 

umpluturi, mac, nuci, stafide
consultanță, implementare și certificare ISO 22000 / HACCP
premixuri pentru panettone, cozonaci și produse de sărbători
recolta anului 2019 și calitatea făinurilor
produse gluten-free
cuptoare patiserie
case de marcat
fabricarea înghețatei

 

Termenul limită pentru transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 18 noiembrie 2019.

Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.

Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro