Tehnica răcirii și congelare rapidă, soluții de igienizare, ingrediente în focus în revista Brutarul-Cofetarul

În fiecare ediție a revistei Brutarul-Cofetarul dorim să aducem în atenția cititorilor – specialiștilor, managerilor, antreprenorilor și altor factori de decizie din domeniul panificației, cofetăriei și gelateriei – câteva tematici de actualitate și de interes.

Publicația tip B2B, care conectează producătorii, managerii și operatorii din domeniu cu furnizorii de soluții și tehnologii dedicate acestora, se distribuie prin poștă în România factorilor de decizie din domeniu, și se mai trimite și în variantă digitală.

Iată tematicile ediției lunii iulie 2021:

  • produse prefabricate / congelate
  • mobilier și amenajări interioare
  • soluții de igienizare
  • silozuri
  • uniforme pentru brutari, patiseri, cofetari
  • glazuri și cuverturi
  • tehnica răcirii și congelare rapidă
  • ventilatoare și sisteme de răcire cu apă pentru terase
  • pânze panacod pentru cuptoare
  • ulei pentru ungerea mașinilor de panificație
  • ambalaje și cutii pentru produse de cofetărie
  • pastă de zahăr și marțipan
  • făină de migdale

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 18 iunie 2021.

Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.

Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro.