Sisteme de ventilație și climatizare, ingrediente echipamente pentru brutării și cafenele în revista Brutarul

În fiecare ediție a revistei Brutarul-Cofetarul dorim să aducem în atenția cititorilor – specialiștilor, managerilor, antreprenorilor și altor factori de decizie din domeniul panificației, cofetăriei și gelateriei – câteva tematici de actualitate și de interes.

Publicația tip B2B, care conectează producătorii, managerii și operatorii din domeniu cu furnizorii de soluții și tehnologii dedicate acestora, se distribuie prin poștă în România factorilor de decizie din domeniu, și se mai trimite și în variantă digitală.

Iată tematicile ediției lunii iunie 2022:

  • sisteme de ventilație / climatizare în unitățile de producție
  • mașini și utilaje pentru brutării industriale și artizanale
  • cafea (materii prime, echipamente, ustensile, accesorii etc.)
  • drojdie și maia
  • mobilier pentru terase
  • gemuri și dulcețuri pentru patiserii și cofetării
  • ofertele furnizorilor de energie pentru brutării, cofetării, patiserii și gelaterii

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 18 mai 2022.

Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.

Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro.