Sistem POS dedicat sau modul de vânzare POS al unei soluții ERP?

ERP este o soluție completă de management al afacerii, cu funcții de gestionare a inventarului, de introducere și prelucrare a comenzilor, contabilitate, gestionare a depozitelor/ contactelor, vânzare-cumpărare, date financiare și multe altele.

Un sistem POS dedicat și de bună calitate poate surclasa modulul de vânzare POS din ERP, oferind multiple funcționalități pe care acesta nu le prezintă. Sistemele POS ajută afacerile din domeniul ospitalității să își mențină ritmul intern și să realizeze vânzările într-un mod rapid, prezentând, de asemenea, o varietate de caracteristici pentru a face ca procesele back office să funcționeze fără probleme.

PRINTRE AVANTAJELE FOLOSIRII SISTEMELOR POS DEDICATE, SE NUMĂRĂ:

  • Raportarea excelentă: Această funcționalitate vă permite să accesați rapoarte relevante și indicatori de performanță în timp real, de pe orice dispozitiv.
  • Programe de loializare integrate: Cu ajutorul sistemelor POS, puteți oferi clienților o abordare mai personală, creând campanii dedicate.
  • Management intuitiv al inventarului: Gestionarea stocurilor în timp real și calculul automat al necesarului de aprovizionare pe baza istoricului/ evenimentelor/ prognozei meteo.
  • Analize esențiale: Cât de proaspete sunt produsele din vitrină? Ce lipsește din raft? Ce volum de rebuturi înregistrez zilnic?
  • Sistem de rezervare online: Conexiunea în timp real cu POS-ul permite automatizarea procedurii de rezervare și menținerea unui rezumat asupra rezervărilor și ocupărilor actuale direct de pe echipamentul POS – totul online.
  • Integrări multiple: Toată afacerea poate fi controlată prin sistemul POS, deoarece acesta permite integrări cu multiple dispozitive din incintă, de la camere video, la mașinile de numărat bani și chiar la dozatoarele de băuturi.

 

Sistemele POS dedicate reprezintă următorul pas spre digitalizare, deoarece sunt dispozitive inteligente, construite astfel încât să permită o conectare rapidă și ușoară cu alte sisteme folosite în cadrul unei afaceri ospitaliere. Avantajele folosirii acestor sisteme POS dedicate se traduc în costuri mai mari decât în cazul folosirii unui modul de vânzare al unei soluții ERP. De asemenea, în cazul în care sistemul POS nu este integrat cu modulul ERP, reintroducerea datelor în sistem se va realiza manual, conducând la pierderi de timp al personalului.

Sistemele POS Vectron prezintă o gamă largă de integrări cu soluții ERP, oferindu-vă posibilitatea de a găsi cea mai potrivită variantă pentru activitatea dvs. Reprezentanții Vectron Systems România vor fi prezenți la GastroPan 2019, la Arad. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre cum funcționează sistemele Vectron și în ce fel pot contribui la dezvoltarea afacerii dumneavoastră, îi puteți găsi în perioada 28-30 martie, la standul C4 din pavilionul C. Detalii & contact: www.vectron.ro

 

Autor: Dan Rusu, Touch Vectron

 

Republicarea conținutului website-ului www.brutarul.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.brutarul.ro