Serena – regina deserturilor cu înghețată

Nu aveți nevoie de rețete complexe pentru a crea o nouă aromă de înghețată. Amestecarea bazei de înghețată cu Serena Variegato – un nou produs Kandy – este tot ceea ce este necesar. Înghețata de vanilie cu o aromă de zmeură răcoritoare? E o joacă de copii acum!

text: www.lauretta.eu/serena-ro

„Variegato” se referă la un produs și o tehnică originare din Italia. Acesta este utilizat în principal pentru a amesteca și decora înghețată în tăvi. În afară de un gust îmbogățit, înghețata câștigă, de asemenea, aspectul fantastic al unei spirale colorate. Înghețata Variegato se face folosind mașini de înghețată create special în acest scop. Facilitățile tehnice excelente și o rețetă dovedită au făcut posibilă crearea unui produs care să răspundă așteptărilor chiar și celor mai exigenți clienți datorită calității înalte cât și a prețului său atractiv.

 

Serena este destul de subțire în formă lichidă, dar se îngroașă atunci când este înghețată. Este destul de important că nu se congelează la temperaturi sub zero grade. Deoarece este ușor de distribuit, se amestecă foarte bine cu înghețata. Tot ce trebuie să faceți pentru a combina arome și de a crea un model de marmură în tava de înghețată, este de a răspândi doza potrivită de Variegato în interiorul acestuia. În acest fel, puteți crea compoziții noi de aromă rapid și eficient. Dar, acest lucru nu este singura modalitate de a utiliza Variegato. Acesta poate fi, de asemenea, amestecat cu o bază de înghețată pentru a oferi atât aromă cât și bucăți gustoase de fructe. De asemenea, Serena funcționează foarte bine ca un decor pe partea de sus a tăvii cu înghețată. Acesta poate fi utilizat în loc de un topping sau sos pentru deserturi servit în cupe și conuri de napolitană.

Variegato amestecă aroma clasică a înghețatei, îmbunătățindu-i în același timp atractivitatea vizuală. Este un plus creativ care îmbogățește caracterul de deserturi cu înghețată pentru a ispiti în continuare clienții și să atragă atenția lor chiar mai bine. La urma urmei, o impresie bună este doar la un pas distanță de o achiziție. Dar laptele clasic și înghețata de fructe nu sunt singurele lucruri cu care Serena funcționează bine. Este, de asemenea, un plus excelent la sorbeturi, și poate fi chiar utilizat în alte produse de cofetărie sau produse cu înghețată, cum ar fi jeleuri, umpluturi praline și semifreddo.

 

Serena este disponibilă în ambalaje de 3 kg (găleți de plastic), cu trei arome din care să aleagă – zmeură, piersică și vișină. Caracteristicile sale cele mai distinctive sunt conținutul ridicat de fructe și bucăți de fructe în mod clar vizibile.

 

Distribuitor în Romania este Omnia Gusti.

 

Omnia Gusti

Telefon: +4021 371 16 01, +40722 642 190

E-mail: office@omniagusti.ro