Ingrediente:
800 g apă, 640 g zahăr, 1360 g zmeură, 1 linguriță de sare de lămâie, 5 g stabilizator, câteva frunze de mentă proaspătă.
Mod de preparare:
Ingredientele uscate se amestecă, zahărul, stabilizatorul și sarea de lămâie se amestecă, iar fructele se mixează cu apa, după care se adaugă ingredientele uscate și se va asezona cu frunze de mentă mărunțite. Se pune în mașina de preparat înghețată și se îngheață.
Învățați să preparați și alte sortimente de sorbet și înghețată, alături de multe alte rețete pentru deserturi inedite, la cursurile de Deserturi de bucătărie organizate de Asociația PanGastRo.
Detalii: www.pangast.ro, info@pangast.ro, 0732-575.556
Republicarea conținutului website-ului www.brutarul.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.brutarul.ro.