Primăvara va veni în curând și Kandy recomandă câteva noi produse introduse recent care sunt ideale pentru această perioadă a anului

Atunci când vremea se încălzește, clienții își doresc produse de patiserie cu umpluturi de fructe. Fructele proaspete nu sunt încă disponibile, dar, din fericire, există umpluturi gata preparate. De curând am introdus 2 umpluturi termostabile fantastice, cu bucăți de fructe.

Umplutură cu fructe de pădure 35%

Această umplutură conține 30% aronia și 5% afine. Aronia este unul dintre superfructe, este foarte bogat în vitamine, antioxidanți și alte microelemente. Efectele sale benefice sunt confirmate de studii. Afinele de asemenea conțin multe vitamine, și, mai ales, au un gust unic. Combinația dintre acestea două este gustul pădurii la un preț competitiv. Umplutură cu fructe de pădure 35% este minunată pentru chifle, cornuri, produse foietaj și prăjituri.

Umplutură cu căpșuni 50%

Umplutură cu căpșuni premium. Folosim căpșuni tăiate bucăți și reprezintă unul dintre fructele de bază din industria cofetăriei. Are o listă de ingrediente scurtă. Este perfectă pentru prăjituri, tarte, și practice pentru orice produs de cofetărie. Are o consistență ideală și este complet termostabilă.

Glazurile tip oglindă Ascanio

Atunci când apar fructele proaspete, produsele cele mai căutate devin tartele cu fructe. Foarte arătoase și cu un gust ușor, ele atrag privirea consumatorilor. Totuși, una dintre principalele probleme: fructele de la suprafață se usucă foarte repede. O soluție este să prepari o nouă tarta după ce s-a vândut cea precedentă, dar ia mult timp și deseori nu este un moment prielnic. Soluția potrivită este să folosești o glazură tip oglindă. Este o pectină gel neutral, gata preparată, care acoperă fructele și produsele de patiserie și le protejează să nu se usuce. În același timp, îmbunătățește aspectul, făcând produsul să lucească.

Glazură tip oglindă mai poate fi folosită ca strat superior la prăjituri, îmbunătățind aspectul. Poate fi folosită în multe modalități. Pentru acest scop, se poate folosi varianta neutral, dar și variantele cu arome de ciocolată, caramel sau căpșuni.

Kandy devine un Business Leader

Compania Kandy a primit premiul Statuetă de Aur a Polish Business Leader. În acest fel, este de acum parte a grupului select al celor mai bune companii din Polonia.

Prestigioasele distincții sunt acordate de către Clubul Business Centre, cea mai mare organizație care adună antreprenori private din Polonia. Kandy a mai fost nominalizată pentru primirea acestui premiu de două ori. Statuetă de Aur a Polish Business Leader i-a fost acordată companiei Kandy în 26 ianuarie 2019, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Grand Theatre în Varșovia.

Factorii luați în considerare de către juriu au inclus indicatorii economici, calitatea produselor și inovația, nivelul investițiilor, implicarea caritabilă, precum și protecția mediului.

Text: www.lauretta.eu/ro