Pîinea Casei oferă echipamente pentru industria de panificație

Furnizorul de echipamente pentru panificație Pîinea Casei oferă cuptoare de pâine, echipamente, accesorii, vitrine, mobilier special din inox pentru fabrici de pâine, patiserii, pizzerii, covrigării. Cuptoarele oferite de Pîinea Casei pot fi cuptoare cu posibilitate de alimentare cu lemne, gaz, motorină, GPL, peleți.

Gama de produse mai cuprinde și malaxoare – malaxor cu cuva fixă, malaxor cu cuva detașabilă, mixere pentru patiserii, divizoaremașini de modelatpredospitoarecernătoaredozatoare apămașini de rulat cornurifeliatoaremobilier pentru magazine de prezentare brutării, patiserii, cofetării, pizzerii, echipamente frig – dulapuri frigorifice, vitrine patiserie, vitrine înghețată, accesorii panificație și patiserie – cărucioare și panacoadetăvi și foi de coptmănuși termorezistentelopeți brutăriecuțite tăiere.

S.C. Pâinea Casei S.R.L.
 este reprezentant de vânzări DADEX pentru România. Începând din anul 1992, compania Dadex se ocupă de fabricarea cuptoarelor de panificație și echipamentul corespunzător, respectând standardele și normele mondiale, îmbunătățind în permanență calitatea produselor fabricate.

Motoul companiei este:

  • calitate;
  • fiabilitate;
  • termen scurt de execuție;
  • prețuri foarte convenabile

www.paineacasei.ro