Parteneriat Imark Sistem – IMA Ilapak

Imark Sistem anunță parteneriatul tehnologic cu IMA Ilapak, companie italiană, lider mondial în proiectarea și producția de mașini de ambalare în flux.

IMA Ilapak, aproape 50 de ani de experiență și un portofoliu de soluții de ambalare în flux performante

Imark Sistem, cu peste 15 de ani de experiență în automatizări industriale, lider în domeniu, a perfecționat de-a lungul timpului conceptul soluțiilor la cheie, oferind clienților soluții complete pentru fluxul tehnologic: marcare, etichetare, ambalare, inspecția calității, identificare automată și vision, transport și manipulare, procesare, soluții de automatizări cu roboți industriali și logistici dar și piese de schimb și consumabile. Dezvoltarea unor echipe complete, dedicate pentru automatizare&proiectare, robotică, software sau a unei echipe de service și mentenanță cu puncte de lucru în întreaga țară a asigurat companiei poziția de top pe piața din România în rândul furnizorilor de soluții de automatizare turn-key.

Creșterea competitivității clienților este obiectivul principal al Imark Sistem dar și al IMA Ilapak. Această viziune comună a condus la un parteneriat tehnologic cu scopul de a oferi și clienților din România accesul la soluțiile de ambalare orizontală și verticală, ambalare MAP sau linii complete de ambalare pe care partenerul italian le oferă de aproape 50 de ani clienților din întreaga lume.

Parteneriatul cu IMA Ilapak ne completează perfect gama de soluții de ambalare pentru a satisface cât mai multe dintre nevoile specifice ale clienților. Expertiza îndelungată a companiei Imark Sistem și soluțiile de ambalare flexibile și performante de la IMA ILAPAK permit acum clienților noștri să depășească limitele existente în ceea ce privește performanța și flexibilitatea prin integrarea de soluții automate de ambalare gândite specific pentru afacerea lor”, a declarat Romeo Turleanu, CEO și fondator al Imark Sistem.

IMA Ilapack oferă acum, prin intermediul Imark Sistem, soluții de ambalare în flux pentru industrii precum cea a panificației&patiseriei, cărnii, brânzeturilor, farmaceutică, produse de îngrijire personală & șervetele umede dar și pentru fructe/legume, ceai etc.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la office@imarke.ro, www.imarke.ro.