O companie din Piotrków- printre cele mai bune companii din Polonia

Este pentru a doua oară consecutiv cănd firma Kandy a fost nominalizată pentru Polish Business Leader Award. Este un premiu prestigios acordat de cea mai mare organizație a întreprinzătorilor privați din Polonia, Business Center Club.

Juriul de atribuire a premiului ia în considerare diverse criterii, cum ar fi indicatorii economici și implicarea societății în munca voluntară. Kandy a fost apreciată pentru rentabilitatea sa excelentă, extinderea continuă a gamei de produse și îngrijirea unică pentru cei nevoiași. „Este o mare onoare pentru noi că suntem nominalizaţi alături de  numeroase companii minunate”, a declarat Dariusz Socik, Director General „Vedem această nominalizare nu numai ca o recunoaștere a eforturilor noastre, ci mai ales ca o motivație pentru creștere continuă”.

Business Center Club oferă de asemenea premii speciale. În timpul galei festive de la Grand Theatre, d-l Werner Hoyer, președintele Băncii Europene de Investiții a primit Statueta de Aur ca recunoaştere pentru sprijinul acordat antreprenorilor şi economiei poloneze cu o sumă de peste 25 de miliarde de euro în credite în perioada 2012-2016. Profesorul Norman Davies a fost premiat pentru îndrumarea polonezilor în viitor, precum și pentru studiile sale istorice privind succesele și eșecurile Poloniei.

Kandy este producător de fillinguri crema şi cu fruct  pentru cofetării, geluri decorative precum și fructe glazurate și confiate (inclusiv fructe bio). De asemenea, furnizează materii prime pentru industria produselor lactate (preparate pentru iaurturi ) și pentru industria de înghețată (toppinguri și componente). Cel mai recent produs care se alătură portofoliului companiei este fillingul pentru cofetării şi patiserii disponibi într-o amblaj nou poshul Rengo gata de utilizat. Este primul produs de acest tip pe piața poloneză și se adresează în primul rând sectorului HoReCa.

 

www.kandy.pl