Locul de întâlnire dintre producători și antreprenori – Gastropan 17-19 martie 2023

În primăvara anului viitor, între 17-19 martie 2023, Brașovul devine punctul de întâlnire între vizitatori cu expozanții vechi și cei noi, dar și între producătorii, furnizori de utilaje, echipamente, materii prime, ustensile cu antreprenorii industriei de panificație, cofetărie și HoReCa. Expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat.

Anul viitor vor fi 3 zile interesante pentru industriile de panificație, cofetărie și HoReCa: de 14 ani, GastroPan a devenit unul dintre cele mai importante puncte de întâlnire din lume pentru industriile specificate, fiind singura expoziție pentru sectoarele de panificație și cofetărie din România. Atracția sa s-a extins de mult dincolo de granițele României, având expozanți, dar și mii de vizitatori din străinătate.

Unul dintre aspectele de bază ale expoziției GastroPan este programul complex, care oferă diverse oportunități pentru discuții tehnice, schimbări de opinii și creare de legături noi. Sunt demonstrate tehnologii noi, sunt examinate idei și sunt prezentate rețete gustoase.

CURAJUL DE A URMA DRUMURI DIFICILE

Viitorul a fost și este imprevizibil, acest lucru a fost precizat chiar și de reprezentanții de bază ale asociațiilor și patronatelor din industrie, dar expoziția GastroPan oferă o anumită orientare și, prin întâlnirile B2B dintre furnizori, producători, antreprenori, se creează un ajutor reciproc prin care să se facă față provocărilor.
Industria se confruntă în prezent cu o perioadă dificilă unde controlul afacerii este mult mai accentuat. Companiile trebuie să își examineze propriul portofoliu de produse și tehnologii, să își analizeze
gama de produse pentru a reduce consumul de materii prime, nevoile de energie și cerințele de personal și să se concentreze asupra a ceea ce constituie cu adevărat compania. Astfel, la GastroPan 2023, vor fi expuse soluții, tehnologie nouă și modernă care au fost asamblată și gândită conform cerințelor actuale, materii prime și ustensile, dar și idei și tematici noi de produse alimentare.

EVENIMENT PROFESIONAL, CU ȘI PENTRU SPECIALIȘTI

GastroPan s-a dezvoltat rapid datorită caracterului său profesional, tip B2B, vizitatorii regăsind soluții și tehnologii strict pentru domeniile lor de activitate. Expozanții sunt atrași și ei de acest aspect, apreciind
faptul că GastroPan este un eveniment cu circuit închis. Acest lucru înseamnă că vizitatorii provin exclusiv din rândul producătorilor și antreprenorilor din domeniu, fiind invitați folosind o bază de date
atent monitorizată și permanent actualizată. Capacitatea de a reuni cererea și oferta de pe piață au făcut din GastroPan cea mai eficientă platformă de afaceri din industria de panificație, cofetărie și HoReCa din România.

PROGRAM ATRACTIV PENTRU CEI PREZENȚI LA GASTROPAN

Miile de tipuri de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, zecile de programe demonstrative, numeroasele concursuri și demonstrațiile LIVE îmbogățesc programul celor trei zile de desfășurare al expoziției. În plus față de subiectele de specialitate actuale și orientate spre viitor, teme legate de lanțul de aprovizionare ale noii ere, modificări ale deficitului de energie și resurse vor fi, de asemenea, integrate în program.
Oferta de produse și servicii pe care expozanții o pregătesc pentru vizitatorii GastroPan cuprinde cele mai noi inovații din domeniile în care activează, precum și cele mai căutate soluții pentru clienții lor.

PANIFICAȚIE-PATISERIE

Utilaje, mobilier și echipamente inox, echipamente personalizate, soluții pentru dotarea brutăriilor,
linii complete de panificație și patiserie, consumabile, echipamente de panificație, servicii de consultanță și proiectare flux tehnologic, pungi, cutii, hârtie de ambalat, cadouri, ambalaje din hârtie și carton pentru industria alimentară, făinuri, ingrediente, premixuri, arome, drojdie, esențe, coloranți, aditivi, amelioratori pentru panificație, biscuiți și patiserie și altele;

COFETĂRIE

utilaje, echipamente, ustensile și accesorii pentru cofetării, mii de ustensile și accesorii de cofetărie, gamă largă de ingrediente, soluții software specializate pentru cofetării, ambalaje profesionale pentru cofetării etc.;

GELATERIE

echipamente și mașini de preparat înghețată, consumabile pentru gelaterie, gamă largă de ingrediente și materii prime pentru înghețată, concepte, idei, inovații în completarea ofertei de ingrediente și materii prime, aparate pentru înghețată de casă etc.;

CAFEA, CEAI ȘI ALTE BĂUTURI

aparate de cafea, frappe, cafele și ceaiuri rare, soluții unice pentru cafea, specialități de ceaiuri din întreaga lume.

CIOCOLATERIE

materii prime cu diverse sortimente, mașini de ambalat ciocolată, învelișuri și glazuri de ciocolată, linii pentru glazurare, mașini pentru temperarea ciocolatei.

HORECA

mobilier și diferite echipamente inox pentru toate sectoarele din industria alimentară: restaurante, bucătării profesionale, pizzerii, fast food-uri, activități de catering, baruri, carmangerii, abatoare, producție de lactate, laboratoare, servicii complete pentru industria alimentară, soluții inovative pentru hoteluri, restaurante, fast food-uri cu costuri reduse, soluții software și hardware pentru hoteluri,
restaurante, pensiuni, cafenele, pizzerii etc.

Pe lângă sectoarele reprezentative, vor exista expozanți care vor expune soluții și tehnologii valabile pentru prezent, dar mai ales pentru viitor:

DIGITALIZARE, ROBOTIZARE

automatizare, management, îmbunătățirea produsului, existența roboților – o altă modalitate de a contracara lipsa de lucrători calificați este utilizarea intenționată a tehnologiilor și digitalizarea. Acest subiect a câștigat un impuls semnificativ din cauza situațiilor actuale, a pandemiei și războiului. Sistemele inteligente sunt folosite într-o măsură din ce în ce mai mare pentru planificarea eficientă a desfășurării personalului și ajută la evitarea greșelilor umane. Digitalizarea oferă o oportunitate de a regândi procesele operaționale și de a le face mai bune și mai eficiente.
Pe lângă numeroasele schimbări în producție, pot exista noi canale de comunicare în interacțiunea dintre producție, vânzări și clienții companiei.

TEHNOLOGIE INFORMATICĂ

software IT, comerț electronic, sisteme de casierie, managementul produselor – pe măsură ce întreprinderile apelează la tehnologie pentru a lupta împotriva inflației și pentru a îmbunătăți eficiența, tehnologia alimentară remodelează industria alimentară folosind cea mai recentă tehnologie pentru a
gestiona producția, distribuția și consumul.

ENERGIE ELECTRICĂ ȘI CĂLDURĂ

sisteme moderne de energie electrică, furnizori de utilități energetice și căldură, managementul
energiei, dispozitive de ventilație etc. – în prezent, este o temă foarte răspândită: creșterea prețurilor energiei electrice și a căldurii.
Europa se confruntă cu o criză energetică, iar țările UE lucrează împreună pentru a găsi un răspuns la problema prețurilor ridicate și pentru a asigura aprovizionarea cu energie sau chiar expunerea de soluții pentru economisirea energiei electrice și a căldurii.

IGIENĂ ȘI CURĂȚENIE

sisteme de curățare, echipamente de lucru, detectarea materialelor străine, utilaje și echipamente de curățare, soluții de curățenie – deoarece curățarea și igienizarea pot fi cele mai importante aspecte din industriile de panificație, cofetărie și HoReCa, se pune un foarte mare accent pe acest lucru, în special
condițiilor existente din ziua de azi.

LOGISTICĂ

sisteme de planificarea logisticii, mașini pentru transport, vehicule și accesorii pentru transport – influențează în mod semnificativ lanțurile de aprovizionare cu alimente creându-se planuri de logistică sub criteriile de maximizare a profitului.

EXPERIMENTAȚI PRACTIC LA GASTROPAN

Majoritatea soluțiilor expuse vor putea fi experimentate la standuri prin demonstrații practice, campanii de degustări și ateliere demonstrative de producție.

Standurile GastroPan sunt alocate în ordinea rezervărilor confirmate. Pentru a deveni EXPOZANT și a BENEFICIA de o poziționare favorabilă a standului, contactați organizatorii la telefon 0733 313 043 sau pe adresa info@gastropan.ro. Pentru detalii despre expoziția GastroPan 2023, urmăriți pagina www.gastropan.ro