“Locație fără virusuri și bacterii” – cum să (re)atragi clienții în HoReCa?

Recâștigarea încrederii clienților este un obiectiv de bază pentru hoteluri și pensiuni în această perioadă, iar asigurarea unor spații de cazare curate și sterile poate ajuta la atragerea clienților. Aparatele pentru dezinfectarea aerului și a suprafețelor cu ozon și fotoliză UV vă permite să declarați locația dumneavoastră ca fiind ferită de virusuri și alte microorganisme. Ca avantaje au acestea?

Teste DSP au dovedit eficiența aparatului RXO1000 de la Rexo Air, furnizor de echipamente profesionale pentru sectorul medical. Acest model este disponibil acum și în sectorul HoReCa, asigurând dezinfectarea ambientală folosind cele mai moderne tehnologii. Iată ce avantaje are:

  • Distruge virusurile și bacteriile fără soluții chimice, fără consumabile și fără personal
  • Elimină pe cale naturală mirosurile neplăcute, inclusiv cel de fumat, grăsimi, canal
  • Tehnologie cu ozon care se descompune rapid, permițând revenirea în spațiile dezinfectate
  • Efect dezinfectant dublu, cu ozon și fotoliză UV
  • Testele DSP certifică eficiența aparatului
  • Economie de costuri pe termen lung prin înlocuirea unor soluții chimice

Rexo Air RXO1000 este așadar un echipament care nu numai că asigură spații și suprafețe sterile în locația dumneavoastră, el inspiră încredere și pentru clienții care sunt mai reticenți în a-ți petrece nopțile în hoteluri sau pensiuni.

Vestea bună este că aceste utilaje pot fi incluse în proiectele de finanțare dedicate combaterii efectelor negative ale pandemiei. De asemenea, furnizorul vă pune la dispoziție un serviciu de testare la locația dumneavoastră, prin care vă puteți convinge de eficiența lor, inclusiv prin prelevarea de probe înainte și după ciclul de dezinfectare. Pentru detalii vizitați pagina www.brutarul.ro/rexoair sau apelați numărul 0740-865-573.