Forme de silicon, echipamente și mașini pentru brutării și cofetării în focus în revista Brutarul-Cofetarul

Ediția lunii februarie 2022 a revistei Brutarul-Cofetarul va aduce în atenția cititorilor tematici de actualitate și interes, atât pentru abonații revistei cât și pentru furnizorii de tehnologii, materii prime și servicii, care pot să facă publice noile promoții și oferte pe care le oferă pieței românești.

Această ediție a revistei Brutarul-Cofetarul este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte.

  • forme de silicon pentru cofetării, ciocolaterii
  • coloranți alimentari
  • sisteme și echipamente care utilizează surse regenerabile/alternative de energie
  • case de marcat pentru brutării, cofetării, patiserii
  • mașini de feliat pâine
  • ofertele băncilor pentru industria de panificație, patiserie și cofetărie

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 18 ianuarie 2022.

Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.

Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro.