Expoziția GastroPan revine în perioada 12-14 martie 2020 la Arad

A 12-a ediție a expoziției internaționale GastroPan, cel mai important eveniment autohton din domeniul panificaţiei, al cofetăriei şi al sectorului HoReCa, se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la centrul expozițional Expo Arad.

Cea de-a 12-a ediție a expoziției GastroPan – cea mai mare expoziție de soluții și tehnologii dedicate afacerilor din domeniile panificației, cofetăriei și HoReCa este în plin proces de organizare, iar mai mulți furnizori și-au rezervat deja standul la ediția anului 2020 a expoziției. Expoziția GastroPan este cunoscută deja pe plan intern și internațional drept cea mai importantă expoziție autohtonă ce expune echipamente, materii prime, soluții și tehnologii de panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, cafea și alimentație publică. A 12-a ediție a expoziției internaționale GastroPan se va desfășura în perioada 12-14 martie 2020 la centrul expozițional Expo Arad.

Organizată anual, expoziția GastroPan aduce împreună cererea și oferta, furnizorii și clienții într-un cadru care permite prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat. Miile de tipuri de utilaje, accesorii, ustensile, materii prime, programe demonstrative, numeroasele concursuri și ateliere practice îmbogățesc programul celor trei zile de desfășurare a expoziției.

De ce să participi la GastroPan 2020?

  • Pentru că este locul unde tehnologia de ultimă generație, trendurile actuale și specialiștii au contact direct cu publicul țintă (antreprenori și factori de decizie ai companiilor din domeniu), fiind singura expoziție de acest gen din țară, cu peste 130 de expozanți din 22 de țări (în 2019).
  • Pentru că reprezintă oportunitatea de a intra într-o comunitate de specialiști organizată în jurul acestui eveniment. Firmele care expun la GastroPan sunt producători și distribuitori de tehnologii, produse și servicii inovatoare, iar experții din domeniu vor fi, cu siguranță, prezenți printre noi.
  • Pentru că soluțiile prezentate la GastroPan se adresează tuturor tipurilor de clienți, de la producătorii industriali la cei artizanali, iar oferta de soluții prezentate de expozanți este concepută pentru a satisface chiar și cele mai inovatoare planuri.
  • Pentru că participarea la GastroPan este o investiție profitabilă atât pentru expozanți cât și pentru vizitatori, datorită capacității sale deosebite de a conecta furnizorii de echipamente și materii prime cu operatorii și producătorii din industria de panificație, cofetărie și alimentație publică.

Tot mai mulți furnizori își rezervă standul la GastroPan 2020

Încă de la ediția din 2019, mulți expozanți și-au manifestat dorința de a-și rezerva deja standurile la GastroPan 2020. Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2020, contactați organizatorii la telefon 0732 575 556, 0733-313.043 sau scrieți un email pe adresa info@gastropan.ro