Ediția lunii februarie 2020 a revistei Brutarul-Cofetarul vă propune tematici noi

Ediția lunii februarie 2020 a revistei Brutarul-Cofetarul va fi ediție specială pre-eveniment GastroPan și va aduce în atenția cititorilor tematici de actualitate și interes, atât pentru abonații revistei cât și pentru furnizorii de tehnologii, materii prime și servicii, care pot să facă publice noile promoții și oferte pe care le oferă pieței românești.

Această ediție a revistei Brutarul-Cofetarul este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase și oferă spațiu pentru discuții și oferte.

  • linii de panificație
  • ciocolată
  • miere în panificație și cofetărie
  • ingrediente pentru înghețată
  • echipamente de gelaterie
  • soluții de igienizare
  • instrumente de laborator și de măsurare în panificație și cofetărie
  • importanța accesării fondurilor, un principal motor al dezvoltării economiei

Peste 9.450 de specialiști așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne la e-mail marketing@brutarul.ro.