Echipamente frigorifice, gelaterie, unt, margarina și frișcă în ediția lunii aprilie a revistei Brutarul

Tematicile abordate de următoarea ediție a revistei Brutarul-Cofetarul deschid subiecte de actualitate pe care furnizorii de echipamente, materii prime și accesorii le pot accesa pentru promovarea produselor din portofoliu:

Tematilile ediției lunii aprilie:

  • tendințele anului în afacerile gelato
  • ingrediente noi în panificație, patiserie, cofetărie – umpluturi, grăsimi, frișcă și alte materii prime
  • tehnologii frigorifice inovatoare

 

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 18 martie 2020.

   

Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.

Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro.