CURS DE GELATERIE ARTIZANALĂ 2024

Gelaterie artizanală – 7-8 februarie 2024 – este un curs de perfecționare al Academiei de Cursuri PanGastRo fiind elaborat pentru a vă învăța arta și știința pregătirii înghețatelor artizanale de cea mai înaltă calitate. În cadrul cursului, veți explora ingredientele, tehnicile și secretele din spatele înghețatelor delicioase și cremoase. De la selecția ingredientelor de cea mai bună calitate la tehnici avansate de preparare și prezentare estetică, acest curs vă va oferi toate cunoștințele și instrumentele necesare pentru a deveni un maestru al gelateriei.

Ce veți învăța:

Istoria gelateriei și despre înghețată: vom începe prin a explora istoria și evoluția gelateriei, înțelegând cum acest produs a devenit atât de popular în întreaga lume.
Tipul și selectarea ingredientelor, dar și rolul lor:

aflați cum să alegeți cele mai bune ingrediente pentru a obține cele mai gustoase și autentice produse.

Tehnici de pregătire: Cele mai bune tehnici de preparare, de la pasteurizare și amestecare la aerație și congelare, pentru a obține o textură perfectă și o cremozitate irezistibilă.

Alegerea ingredientelor: experimentați cu diferite arome, combinații și texturi pentru a crea înghețate personalizate și unice, în care să vă exprimați creativitatea.
Aparate, ustensile necesare la productia gelato-ului, dar și gestionarea afacerii: dacă sunteți interesat de deschiderea propriei gelaterii, vă vom ghida în aspectele legate de managementul afacerii, costuri, marketing și relația cu clienții.

gelaterie

Printre beneficii, se numără:

Oportunitatea de a învăța de la experți cu experiență în domeniul gelateriei.

Abilități practice pe care le puteți folosi pentru a deschide o gelaterie sau a vă îmbunătăți cariera actuală.
Acces la o comunitate de entuziaști și profesioniști din domeniul gelateriei

Printre produsele obținute în cadrul cursului se află:

Baze pentru înghețate
Înghețate cu fructe
Specialități din ciocolată
Specialități, kituri

Cursul este susținut de către Gelato Chef Niagu Dragoş, în parteneriat cu BIBAS Group. Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactați organizatorii la telefon 0732-575.556 sau pe adresa info@pangast.ro.

Organizator: Academia de Cursuri PanGastRo

 

Brutarul CofetarulGastromediaGastroPanPanGastRo