Cuptoare, dezinfecție-deratizare, firme de consultanță în revista Brutarul-Cofetarul

În fiecare ediție a revistei Brutarul-Cofetarul dorim să aducem în atenția cititorilor – specialiștilor, managerilor, antreprenorilor și altor factori de decizie din domeniul panificației, cofetăriei și gelateriei – câteva tematici de actualitate și de interes.

Publicația tip B2B, care conectează producătorii, managerii și operatorii din domeniu cu furnizorii de soluții și tehnologii dedicate acestora, se distribuie prin poștă în România factorilor de decizie din domeniu, și se mai trimite și în variantă digitală. Iată tematicile ediției lunii septembrie 2022:
  • autoutilitare
  • cuptoare
  • drojdie
  • maia, tancuri pentru fermentație, enzime pentru fermentare
  • dezinfecție-deratizare
  • veselă/porțelan
  • Firme de consultanță pentru accesarea Fondurilor Europene
  • Soluții de energie regenerabilă – panouri solare
  • Decorațiuni gata preparate pentru a-ți ușura munca și pentru a-ți economisi timpul
  • Echipamente panificatie second hand
  • Containere
Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 23 august 2022.

Peste 20.000 de specialiști așteaptă să vă cunoască.

Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul!

Pentru informații suplimentare sau o ofertă personalizată, contactați-ne la numărul de telefon 0733-313.042 sau scrieți-ne pe marketing@brutarul.ro.