Cum ajută dozatorul de unt EasyButter afacerile din HoReCa?

Criza de personal, costurile cu materiile prime, reducerea pierderilor sau gestionarea ambalajelor sunt preocupări cu care se confruntă zilnic antreprenorii din HoReCa. Dozatorul de unt automat EasyButter este o inovație pe piața din România care răspunde la aceste preocupări. Aflați ce avantaje oferă.

Easy Butter este o soluție sustenabilă, economică și rapidă pentru servirea untului în unitățile HoReCa, care eficientizează și simplifică servirea untului la bufete sau mic dejun. Aparatul asigură unt proaspăt la o apăsare de buton, în doze reglabile de 10, 15 sau 20 de grame, eliminând atât ambalajele, cât și timpul și personalul necesar porționării untului.

Utilajul a fost special conceput pentru distribuția sustenabilă, fără ambalaje, a untului, asigurând totodată atractivitate pentru clienți, prin design și ușurința în utilizare. Este compact, practic și simplu de utilizat pentru personal. Recipientul de dozare de mare capacitate este detașabil și se poate depozita la frigider în cutia specială Fresh Box, ce vine împreună cu utilajul. În timpul utilizări clienții nu intră în contact direct cu untul, porționarea realizându-se direct pe farfurie.

Recipientul de dozare al utilajului are capacitatea de 2 kg, adică 8 pachete de unt de 250 g, asta însemnând 200 de porții a câte 10 g. Opțional se pot comanda recipiente de dozare suplimentare care pot fi păstrate la frigider, în Fresh Box, eliminând astfel eventualitatea epuizării untului și economisind timpul necesar reumplerii recipientului. Datorită construcției compacte a utilajului, schimbul recipientelor de dozare se face dintr-o singură mișcare.

Echipamentul conține un recipient pentru gheață realizat dintr-un aliaj special de aluminiu, care asigură untului consistența și temperatura potrivită timp de 5 ore. Astfel clienții au la dispoziție unt de calitate ideală pe toată perioada servirii micului dejun. Componentele utilajului sunt ușor demontabile și se pot spăla în mașina de spălat vase. EasyButter se poate comanda în culori originale, cu personalizare.

Reduceți-vă costurile într-un mod eco-responsabil! Alegeți Easy Butter!

EasyButter este introdus în premieră pe piața din România. Mai multe detalii puteți obține la telefon 0740-865.573 sau email dozatorunt@gmail.com