Cooknest – soluții reale pentru mobilitatea afacerii tale

Cooknest FoodTruck este cea mai nouă divizie a grupului Deltamed, astfel că beneficiază de experiența relevantă de peste 20 de ani de activitate și 12 ani în producerea de vehicule speciale, dublată de personal specializat în concordanță cu cele mai performante mijloace tehnologice.

Profesionalismul, ingeniozitatea și atenția la detalii recomandă Cooknest ca fiind cea mai bună variantă pentru orice proiect aplicabil în industria alimentară. În plus, departamentul de Proiectare & Cercetare, dedicat identificării celor mai bune soluții pentru fiecare specific de afacere în parte, cei peste 160 de specialiști implicați în proiectele speciale, dar și echipamentele de ultimă generație, garantează de fiecare dată adaptarea în forma ideală a oricărui vis, oricât de îndrăzneț.

În prezent, Cooknest propune cele mai avantajoase soluții pentru:

Food trucks – Având cea mai fulminantă ascensiune din ultimul deceniu al industriei alimentare, restaurantele mobile ne aduc la îndemână toate culturile gastronomice ale lumii.

Rulote – Probabil cea mai simplă și versatilă soluție oferită îndrăzneților din industria alimentară pentru care mobilitatea este la fel de importantă precum încadrarea într-un buget cât mai redus.

Containere – Soluția ideală pentru afacerile a căror activitate nu se bazează atât pe mobilitate, cât pe un spațiu predeterminat, inspirat ales.

Dacă tu ți-o poți imagina, și noi o putem produce!

Cooknest. Punem bucătăria pe roți.