Coffee Fellows – cafenea tip “feel at home”

Coffee Fellows este un lanț de cafenele franciză dezvoltat în jurul conceptului “feel at home”.

Pentru Katrin Tewes, fondatoarea Coffee Fellows, cel mai important aspect al afacerii a fost să creeze un spațiu pentru clienții ei în care aceștia să se simtă ca acasă, un loc unde să își întâlnească prietenii și familia în timp ce se bucură de o cafea de specialitate și preparate proaspete de patiserie și cofetărie.

După câțiva ani de la deschiderea primei locații, cafenelele Coffee Fellows au surclasat până și celebrul lanț de cafenele Starbucks în ceea ce privește numărul de locații deschise în Germania. Succesul lor este datorat îmbunătățirilor continue, îmbunătățiri de care s-au bucurat toate locațiile Coffee Fellows nu doar cele nou deschise.

După prezentarea conceptului din spatele locațiilor atât de îndrăgite Coffee Fellows, vă prezentăm câteva imagini din una dintre locațiile pe care le-am realizat: de la producția și asamblarea barului, placarea pereților până la instalarea micilor detalii cum sunt corpurile de iluminat.

Materialele și culorile sunt alese cu grijă pentru a crea o ambianța caldă și plăcută fără a neglija partea estetică. În spațiu predomină mobilierul din lemn masiv de stejar, iar scaunele și canapelele sunt tapițate cu piele naturală.

Pe lângă materialele cu texturi autentice se adaugă elemente cu aspect industrial cum sunt corpurile de iluminat și pereții finisați în culori neutre. În ciuda planului deschis al locației cu o suprafață considerabil de mare, amenajarea cu mobilier diferit creează zone distincte și locuri de relaxare întocmai că într-o casă, iar acesta este conceptul principal: realizarea unor locații care să fie că o a doua casă a călătorilor ajunși aici și clienților.

Text: www.pmfurniture.ro

 

Articolul integral poate fi citit în ediţia iulie a revistei Brutarul Cofetarul.

Republicarea conținutului website-ului www.brutarul.ro este permisă în limita de 400 de caractere, cu precizarea sursei și inserarea unui link spre www.brutarul.ro.