BT Mic, o iniţiativă a Băncii Transilvania, ajută afacerile mici să crească mari

O patiserie, o brutărie sau poate o cofetărie… idei care se pot transforma într-un business de succes, doar cu puţin ajutor.

Dacă ai o afacere mică sau eşti la început de drum ca antreprenor şi nu ai găsit încă o soluţie de finanţare, poţi aplica pentru un credit de la BT Mic, după doar  3 luni de activitate.Mai exact, poţi lua un împrumut pentru orice are nevoie o afacere: ingrediente şi materii prime, echipamente, plăţi/cheltuieli diverse, plată furnizori, maşini, spaţii de productie sau vanzare sau orice altceva consideri tu ca iti este de folos in afacere.

Totul se intampla simplu si repede. Perioada de finantare este una generoasa, de pana la 7 ani; mai mult de atat, nu ai nevoie de garantii materiale iar avans sau contributie proprie chiar deloc. Mai mult de atat, pana pe 28.04.2018 beneficiezi si de oferta noastra. ZERO comisoane de acordare.

Iar acum poate te intrebi cine este BT Mic? Pe buna dreptate, de altfel. Facem parte din marea familie a Bancii Transilvania si am aparut tocmai pentru a ajuta antreprenorii curajosi, asa ca si tine. Functionam de 1 an de zile, timp in care am ajutat un pic mai bine de 4.000 de afaceri mici sa isi dezvolte activitatea. Recunoastem, ca ne-ar placea sa te cunoastem mai bine si pe tine, si de ce nu, sa devenim colaboratori.

Pentru multe alte detalii despre finantare, Bt Mic si curajul antreprenorilor te rugam sa ne vizitezi site-ul www.btmic.ro sau orice unitate Banca Transilvania sau BTMic.