Adriano Company 96

Suntem o societate comercială românească, înființată în anul 1996 și prezentă pe piața ambalajelor alimentare de unică folosință pentru a acoperi cererea crescândă de ambalaje de calitate superioară pentru cofetării, patiserii, restaurante, pizzerii, fast-food-uri și nu numai.

Încă de la început, prin implementarea unor soluții ingenioase de producție și prin utilizarea unui sistem de management al verificării calității produselor am reușit să deținem un segment foarte mare de clienți cu care am colaborat și am găsit eficient soluții pentru a satisface cerințele lor și ale pieței de ambalaje alimentare de unică folosință.

Utilizând materiale reciclabile dar și prietenoase cu mediul înconjurător, cum este cartonul duplex sau microondul, precum și hârtia, am reușit să creăm, ambalaje potrivite pentru toate necesitățile clienților noștri. Pornind de la tăvițe, farfurii din carton alb sau acoperite cu diferite folii colorate pentru o mai bună impermeabilitate sau cutii de torturi și prăjituri în diverse forme, dimensiuni și culori, cutii de pizza sau cutii destinate altor produse alimentare, am reușit să diversificăm gama de produse până în prezent la peste 200 de articole diferite. Toate produsele noastre sunt înregistrate ca marcă proprie la OSIM.

Clienții din România dar și partenerii externi au apreciat întotdeauna rapiditatea cu care am efectuat livrarea comenzilor, din stoc în orice cantitate, calitatea și prețul imbatabil al produselor, deschiderea către dialog în vederea găsirii soluțiilor optime pentru cererile lor. Suntem deschiși către orice colaborare din domeniul producției de ambalaje și nu numai. Venim în sprijinul cerințelor clienților nu doar cu produsele noastre ci și cu idei și soluții pentru dezvoltarea în scurt timp a unui parteneriat benefic ambelor părți.

Avem o rețea foarte bine dezvoltată de distribuitori în toată România și astfel putem fi prezenți pe piața ambalajelor alimentare în orice oraș din țară.

Putem oferi ambalaje personalizate cu designul cerut de diverși clienți în cel mai scurt timp de la comandă.

Livrarea se poate face direct din depozitul central din București sau de către unul din distribuitorii noștri autorizați.

Pentru mai multe amănunte va așteptăm la sediul nostru din București, Bd. Bucureștii Noi 192-204, sector 1. De asemenea, va stăm la dispoziție la numărul de telefon 021 667 76 50.

Puteți vizita site-ul nostru la adresa www.adrianocompany.ro pentru a descoperi produsele noastre sau ne puteți scrie un email la office@adrianocompany.ro.

În speranța unei viitoare colaborări nu ezitați să ne contactați. Motto-ul nostru este:

Fii partenerul celor mai buni!

www.adrianocompany.ro