Lavetă Tork, de lungă durată în codul culorilor

În fiecare an, o medie de 320.000 de cazuri legate de intoxicații alimentare sunt înregistrate în Uniunea Europeană1, iar contaminarea încrucișată are rol în acesta.

În orice bucătărie este extrem de important ca agenții infecțioși de pe suprafețe sau spații murdare să nu fie transmise pe zone unde sunt pregătite, preparate alimentele. Printre bunele practici ale standardelor HACCP privind siguranța alimentară se numără și utilizarea codurilor de culoare la ustensilele de curățare folosite, precum lavetele.

Lavetele de curățare colorate Tork, care se pot utiliza de mai multe ori, corespund standardelor HACCP și, prin certificarea ISEGA, sunt autorizate pentru contactul cu alimente. Lavetele de curățare Tork, disponibile în patru culori – albastru, verde, galben și roșu – oferă o soluție sigură și rentabilă pentru efectuarea activităților de igienizare separate ale diferitelor spații sau ale diferitelor zone din bucătărie, de asemenea, ajută la elaborarea unei rutine de igienă evidente pentru  personal.

Lavetele de curățare Tork sunt durabile, au un grad înalt de absorbție și au o rezistență ridicată la rupere chiar și după mai multe utilizări. În cele mai multe cazuri, pentru activitățile de curățare în bucătărie, se recomandă utilizarea lavetei verde, laveta roșie se folosește pentru igienizarea zonelor cu risc ridicat din punct de vedere al igienei de exemplu în grupuri sanitare, toalete; lavetele galbene se folosesc în zonele cu risc mai scăzut din punct de vedere al igienei de exemplu în cazul robinetelor; iar lavetele albastre sunt recomandate pentru curățarea suprafețelor generale.

http://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/food-borne-zoonotic-diseases

Pentru a vedea gama completă de produse, vizitați site-ul nostru: www.tork.ro

Pentru o ofertă personalizată, contactați-ne pe: torkcontact@sca.com