Miercuri, 22 Noiembrie 2017 11:41

Congresul Central European pentru Alimentație și Simpozionul ASMP în 2018

În perioada 24-26 Mai 2018 are loc cel de-al 9-lea Congres Central European pentru Alimentație (CEFood) și Simpozionul Asociației Specialiștilor din Morărit și Panificație cu tema – Rolul proceselor fermentative în obținerea produselor tradiționale românești, la Sibiu, România. Avem astfel ocazia de a combina frumusețea și ospitalitatea orașului Sibiu cu lucrări remarcabile pe teme importante ale științei și tehnologiei alimentelor și de a face posibilă cunoașterea directă a personalităților, companiilor, specialiștilor din acest frumos și important domeniu.

În cadrul tematicii provocărilor globale și locale din domeniul științei și tehnologiei alimentelor, dorim să invităm pe toți oamenii de știință, profesioniști, companii, funcționari guvernamentali și asociații profesionale care lucrează în domeniul producției alimentare, al procesării produselor alimentare, al calității și siguranței alimentare, al alimentației, inginerie și design, al tehnologiilor inovatoare din Europa și din întreaga lume pentru a participa la acest eveniment.

http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/

http://ceefood.conferences.ulbsibiu.ro/2018/special-sessions/

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…