Marți, 07 Noiembrie 2017 10:27

Curs de cofetărie raw-vegan dedicat consumatorilor cu intoleranţă alimentară, pentru meniuri dietetice şi de post, 27-28 noiembrie 2017

În perioada de 27-28 noiembrie va fi organizat în premieră cursul de cofetărie raw-vegan, în cadrul căruia cursanţii vor însuşi întregul proces de preparare, montare şi decorare a acestor deserturi inedite, venind astfel în întâmpinarea clienţilor care au intoleranţă alimentară. La acest curs practic, cursanţii vor învăţa, sub îndrumarea a doi cofetari experimentaţi, cum să pregătească deserturi fără coacere sau gătire, folosind ca materii prime doar diferite seminţe, nuci, legume, fructe şi condimente. Aceste preparate speciale sunt potrivite pentru un regim de post, nu conțin gluten sau lactoză, şi cu toate acestea, sunt impresionant de delicioase. Specificul cursului este că produsele, la gust şi la aspect vizual, seamănă foarte mult cu deserturile tradiţionale, cu care clienţii sunt obişnuiţi, oferind însă o alternativă potrivită pentru cei care ţin un regim alimentar special, sau clienţilor care caută ceva deosebit şi delicios. Totodată, la acest curs participanții vor avea posibilitatea de a învăța modul de utilizare a deshidratorului, cu care se pot realiza fructe deshidratare sau chiar blaturi pentru prăjituri.

Perioada27-28 noiembrie 2017

Locaţie: Odorheiu Secuiesc

Program: prima zi între 9.00-18.00, a doua zi între 8.00-16.00

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…