Miercuri, 27 Septembrie 2017 13:30

Promovează-ți afacerea în CALENDARUL BRUTARUL-COFETARUL 2018

Rămâi în atenția specialiștilor un an întreg! 

Promovează-ți afacerea în CALENDARUL BRUTARUL-COFETARUL 2018! 

 

Calendarul Brutarul-Cofetarul este un instrument de comunicare cu tradiție în rândul cititorilor revistei, care îl primesc gratuit împreună cu ediția lunii decembrie.

Reclama ta din Calendarul Brutarul-Cofetarul va ajunge în birourile și unitățile de producție ale brutăriilor, patiseriilor, cofetăriilor, gelateriilor și morilor din întreaga țară, unde va rămâne pe tot parcursul anului 2018.

Mai mult, în luna decembrie, varianta digitală a calendarului – conținând un link activ de la fiecare reclamă la website-ul furnizorului – va fi transmisă, printr-un newsletter dedicat unei baze de date de peste 20.000 destinatari.

Spațiile de promovare disponibile sunt limitate și se ocupă în ordinea primirii solicitărilor. Rezervă acum, prin telefon la numărul 0756-610.883 sau e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…