Luni, 25 Septembrie 2017 15:45

Deserturi franțuzești – adevărate experiențe multisenzoriale

Este cunoscut în întreaga lume talentul cofetarilor francezi, la fel cum sunt recunoscute și faimoasele deserturi specifice acestei țări. Fie că iau forma torturilor sau a mono-porțiilor, deserturile franțuzești îmbină gusturi și arome inedite în creme pufoase și blaturi cu diferite texturi și consistențe. Acoperirea acestor deserturi se face de obicei folosind cuverturi lucioase, a căror gust și culoare complimentează combinația de cremă și blat.

 

Realizarea deserturilor franțuzești din ingrediente naturale face ca gustul, calitatea și aspectul lor să creeze o experiență multisenzorială pentru consumatori, care vor dori să experimenteze mai multe combinații și să regăsească acel desert care îi definește și le satisface gusturile și așteptările din ce în ce mai complexe.

Varietatea de combinații posibile în ceea ce privește conținutul, precum și posibilitățile infinite de decorare – în acord cu tematica evenimentelor, cu sezonul sau cu specificul cofetăriei care le produce, permit dezvoltarea unei game diverse și chiar a unor ”deserturi semnătură” ale maeștrilor cofetari.

Consumatorii de azi sunt tot mai atrași de astfel de preparate, complexe prin gust, aspect, texturi – mai ales sub formă de monoporții – alegându-le pentru consum privat, dar și pentru petreceri corporate, evenimente de familie sau îndulcirea evenimentelor culturale.

banner deserturi frantuzesti

 

Dacă încă nu aveți în oferta cofetăriei specialități franțuzești, vă invităm în perioada 9-10 octombrie să învățați rețete și moduri de preparare pentru deserturi franțuzești de la cel mai nou modul al acestui curs, organizat la Cluj-Napoca de către Asociația Pangastro.   

 

Pentru detalii sau înscrieri la acest curs contactaţi organizatorii la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…