Luni, 25 Septembrie 2017 13:19

Decorarea torturilor de botez

Petrecerile tematice sunt printre cele mai de actualitate evenimente ce permit organizatorilor să exploateze o mare varietate de posibilități în ceea ce privește decorațiunile, invitațiile, meniul și… desertul.

Torturile pregătite pentru tematici speciale nu mai sunt doar un desert care trebuie să satisfacă prin gust, ci contribuie la definirea tematicii petrecerii, adăugând un plus de expresivitate și chiar creând un moment în sine. Și dacă e să ne gândim la evenimentele ”clasice” cu importanță majoră, petrecerile dedicate copiilor sunt printre cele mai…pretențioase. Iar dintre acestea, botezurile ocupă un loc special în lista de petreceri pentru care torturile trebuie să uimească prin creativitate și unicitate.

Totuși, tendințele sunt într-o continuă schimbare și în acest domeniu, iar solicitările din partea consumatorilor sunt din ce în ce mai sofisticate, motiv pentru care cofetarii au nevoie de perfecționare continuă pentru a putea atrage clienți prin creativitate și flexibilitate.

banner tort botez

Decorurile pentru torturile de botez vor fi tematica unuia dintre cursurile organizate de Asociația Pangastro la Brașov, în perioada 21-22 noiembrie. Un talentat formator va ajuta cursanții să învețe diverse tehnici prin care pot decora torturile de botez, demonstrând practic obținerea de figurine specifice, dar și a unor decorațiuni pentru torturi cu mai multe etaje.

Cei interesați de cursul practic ”Decorare tort botez” pot sa afle mai multe despre această oportunitate de perfecționare de la organizatori, la telefon 0371-328.698, 0732-575.556 sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…