Joi, 21 Septembrie 2017 13:31

Invitatie la Cupa Internațională a Tinerilor Brutari, care va avea loc in luna martie 2018 la Casablanca, Maroc

ANAMOB, în calitate de membru în Confederația Europeană a Industriilor de Panificație, Patiserie și Cofetărie – CEBP, a primit invitația de trimite o echipă a României, formată din 2 tineri brutari (vârstă de până la 25 ani) și un membru al juriului la Cupa Internațională a Tinerilor Brutari, care va avea loc in luna martie 2018 la Casablanca, Maroc (aveți regulile de participare în atașament). Tema ediției este ”Sport”.

În ordinea înscrierilor, primele 6 țări înscrise din Europa și Africa, vor beneficia de gratuitate pentru participanți (taxă de participare, cazare, mese). Așa că, cei interesați sunt rugați să se grăbească cu înscrierea, pentru a putea beneficia de gratuitățile oferite.

De asemena, persoana propusă pentru juriu este invitată în zilele de 12-13 octombrie 2017 la Academia Națională a Brutarilor din Weinheim Germania, pentru a discuta forma finală a regulamentului și programul competiției.  Cheltuielile de cazare și masă în Weinheim vor fi suportate de Academie.

Pentru detalii vă rog să mă contactați la ANAMOB.

Viorel D. Marin
Președinte ANAMOB

mobil – 0722-260855, email – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…