Luni, 07 August 2017 15:07

Conferința Integritatea Alimentului și Simpozionul anual ASMP, 30-31 august, București

 

Cea de-a XXVI-a ediție a Simpozionului Asociaţiei Specialiştilor din Morărit şi Panificaţie din România va avea loc în perioada 30-31 august 2017, la București, împreună cu conferința Integritatea Alimentului organizată de INCDBA - IBA București, Asociația Specialiștilor din Morărit și Panificație din România și USAMV București, Facultatea de Biotehnologii. Integritatea alimentelor și a lanțului alimentar sunt noțiuni tot mai des vehiculate de către specialiștii din domeniu.

În contextul actual, mai ales în momentele de criză legate de siguranța alimentelor, se primesc mesaje confuze despre aliment și alimentație, care erodează încrederea consumatorilor în industria alimentară, în autoritățile publice. Consumatorii sunt din ce în ce mai bine informați și pentru a răspunde cerințelor lor legitime este nevoie de o abordare unitară a tuturor subiectelor de interes pentru aceștia, de la calitate, autencititate, menținerea siguranței alimentare la contaminanți și fraudare.

Evenimentul care va avea loc în Aula mare a Facultății de Biotehnologii din cadrul USAMV București, Bvd. Mărăști nr. 59, va fi organizat în cadrul Programului POC Transfer – proiect EXPERTAL și cu sprijinul proiectului PN 16 46 04 02 din Programul Nucleu Nutrisan.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…