Marți, 18 Iulie 2017 13:19

Noile reguli ale consumatorilor Studiu Taste Tomorrow

În ultimii ani, consumatorii au devenit mai vocali și mai conştienţi de ceea ce îşi doresc. În dezvoltarea social media au şi mai multe medii prin care îşi exprimă părerile. Astăzi, oameni vor să aibă un cuvânt de spus despre produsele care vin către ei. Se pare că suntem în faţa unor noi reguli ale consumatorilor.

 brutarul 20170718 001

Taste Tomorrow este platforma Puratos pentru analiza comportamentului de consum. Grupul Puratos realizează o dată la trei ani un vast studiu internaţional despre consumatori care oferă informaţii clare cu privire la schimbările comportamentului şi a atitudinilor consumatorilor de produse de brutărie, patiserie / cofetărie şi ciocolată.


4 OBSERVAŢII CHEIE
Consumatorii au fost rugați să se gândească la VIITORUL ALIMENTELOR și să vorbească despre AŞTEPTĂRILE lor din viitor, în anul 2025. Iată ce au spus ei pe scurt.
 

Observație cheie nr. 1: ERA ABUNDENŢEI
În următorii ani consumatorii se aşteaptă ca produsele alimentare să devină mai diverse, inovatoare, convenabile (gata pregătite şi la pachet) şi mai uşor accesibile.

Pe glob consumatorii au aşteptări ridicate în ceea ce priveşte evoluţia ofertei de produse alimentare. În următorii 10 ani oamenii se aşteaptă ca varietatea produselor să crească şi să fie cât mai disponibilă şi uşor de accesat, adaptându-se nevoii de mobilitate şi flexibilitate.
Cum puteţi anticipa aceste tendinţe şi cum le puteţi implementa în afacerea dumneavoastră? Răspunsul vine de la
experţii în inovaţie dar şi prin exemple reale disponibile în lume.

 

brutarul 20170718 004 


Studiu Taste Tomorrow poate fi citit în întregime în revista Brutarul-Cofetarul. Pentru comenzi și abonamente, sunați la 0756-610.883

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…