Joi, 06 Iulie 2017 11:26

HiProBar – produsul câștigător la Ecotrophelia România 2017

S-a desfășurat etapa națională a concursului Ecotrophelia. Echipa formată din Marian Neculau, Cristian Dragomir, Ramona Ifrim, coordonată de prof. dr. ing. Petru Alexe, asist. dr. ing. Ina Vasilean şi ing. dr. Livia Pătrașcu din cadrul Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați, a câștigat marele premiu cu un baton proteic numit HiProBar.

Produsul destinat sportivilor dar și persoanelor active este bogat în antioxidanţi, conține două surse proteice de înaltă calitate, un izolat proteic din soia și un concentrat proteic din zer, alune, miere, merișoare și o glazură de ciocolată 100% eco. La crearea produsului echipa a ținut cont și de tendințele actuale precum consumul de alimente „ready to eat”, ambalare minimală, etichetă curată, amprentă minimă de carbon, procesare termică minimă.

Echipa de la Galați va reprezenta România la faza internaționala (europeană) a concursului Ecotrophelia, între 21-22 noiembrie, la Londra.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…