Marți, 16 Mai 2017 14:15

Creșterea randamentului și a valabilității prin răcirea cu vacuum

În încercarea sa de a răspunde nevoilor concrete ale industriei de panificație, o cunoscută companie elvețiană a dezvoltat un sistem revoluționar de răcire a pâinii, cu vacuum.

Tehnologia promite creșterea productivității prin scurtarea timpilor de coacere și răcire (în prima fază a procesului temperatura este încă ridicată, permițând închegarea amidonului și denaturarea proteinelor), păstrând în același timp prospețimea și aspectul produselor de panificație. Mai mult, termenul de valabilitate poate fi prelungit prin utilizarea acestei tehnologii revoluționare, prin eliminarea contaminării din timpul răcirii.

Așadar, prin scurtarea timpilor de coacere și răcire, această tehnologie cu vacuum face un mare pas înspre reducerea costurilor de producție pentru brutării și patiserii, compania dezvoltatoare fiind încrezătoare în utilitatea și potențialul acesteia.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…