Joi, 11 Mai 2017 14:35

Cofetăria Edis din Alba Iulia

 

Cofetăria Edis este unul din proiectele de succes concepute şi implementate de colaborarea CONSURS – SPATIUM ARHITECTURA. La solicitarea beneficiarului, a fost definită o temă de proiect ambiţioasă care viza regândirea completă a spaţiului disponibil.

Cofetăria Edis este una dintre cele mai vechi şi cu tradiţie cofetării din Alba Iulia. Configuraţia localului îmbină vânzarea şi producţia într-un singur spaţiu din care frontul de stradă este dedicat magazinului de prezentare, iar în spatele lui găsim zona de laborator şi producţie de unde se aprovizionează în continuu produsele proaspăt pregătite.

IMG 7358 Pano

Spaţiul magazinului este una îngustă cu o lungime mare, astfel formarea de tip vagon prezintă cea mai bună utilizare a spaţiului disponibil. Scopul principal al proiectului de reamenajare a fost crearea unei zone de expunere mult mai mare de cât cel anterior, cu o linie de vitrine pe toată lungimea spaţiului disponibil.

Continuarea acestui articol gasiti in editia din mai a revistei Brutarul-Cofetarul.

 

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…