Miercuri, 12 Aprilie 2017 11:10

Noi tematici în ediția lunii mai a revistei Brutarul-Cofetarul

Ediția lunii mai a revistei Brutarul-Cofetarul este în plin proces de editare. Pe lângă articole de tehnologie, revista va conține și rețetele produselor câștigătoare la Concursurile GastroPan (Tortul Anului, Pâinea Anului – artizanal, Pâinea Anului – industrial), precum și tematici noi. Contribuiți cu expertiză la scrierea articolelor de specialitate sau beneficiați de oportunitatea de a spune celor interesați ce produse și servicii oferiți pentru domeniile lor de activitate!

Subiectele de mai jos vă oferă posibilitatea de a face cunoscute produsele oferite acestor domenii. Peste 9.400 de specialiști așteaptă să vă cunoască. Profitați de oportunitate și accesați pachetele de promovare în revista Brutarul-Cofetarul.

 

brutarul 2017 04

 

Iată mai jos principalele tematici ale ediției următoare:

• sisteme de răcire şi aer condiţionat
• pastă de zahăr
• producerea pastelor făinoase
• soluții de reducere a costurilor la energie
• design interior/ amenajare interioară, mobilier pentru brutării, cofetării și magazine de specialitate
• produse și soluții de igienizare

Termenul limită pentru accesarea pachetelor de promovare în revistă și transmiterea materialelor ce urmează a fi publicate este 18 aprilie 2017.

Pentru mai multe informații despre temele în discuție, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0266-219.392 sau e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Nu uitați că puteți să vă abonați la ediția tipărită a revistei Brutarul-Cofetarul folosind datele de contact de mai sus.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…