Joi, 06 Aprilie 2017 22:39

Cea mai frumoasă creație artistică a fost inspirată din filmul Pirații din Caraibe

În prima zi a expoziției internaționale de panificație, cofetărie și HoReCa, GastroPan au avut loc concursurile secțiunii COFETĂRIE din cadrul Concursurilor GastroPan 2017, la care au participat zeci de cofetari talentați cu numeroase torturi și creații artistice extraordinare. Cea mai uimitoare creație artistică realizată din pastă de zahăr a reflectat o scenă din filmul Pirații din Caraibe: lupta piratului Jack Sparrow cu monstrul marin, krakenul lângă corabia sa "Perla Neagră". Iată lista câștigătorilor secțiunii COFETĂRIE!

 

Creație artistică din pastă de zahăr

Tematica categoriei de concurs a fost Cinema.

Premiații categoriei:

C2A LOC1 rs

Locul I: Velniceriu Ionela – Megasimitis Srl, Constanța

C2A LOC3 rs

Locul II: Cazacu Elena Ada – Vipp Fashion, Bârlad

C2A LOC2 rs

Locul III: Râpa Otilia – Fantezia Decor, Satu Mare

 

Creație artistică din ciocolată

Noua categorie de concurs a avut ca tematică tot Cinema. Cea mai reușită creație artistică din ciocolată cu motive din filmele James Bond, a fost realizată de Farkas Ferenc de la Dioszegi Srl.

 

Premiații categoriei:

 

C2B LOC1 rs

Locul I: Farkas Ferenc – Dioszegi srl, Sfântu Gheorghe

 

C2B LOC2 rs

Locul II: Balea Loredana Maria – Reghina Prodimpex, Cluj Napoca

 

Tortul Anului 2017

Tematica torturilor pregătite pentru această categorie a fost: Exotic Cakes. Cel mai bun tort are un blat din bezea cu zahăr brun, pudră de cacao fără gluten, mousse de rodie și pudră de piper roșu, blat din bezea și fistic caramelizat și decor cu pictură hand made.

Premiații categoriei:

c1 loc1 rs

Locul I: Cazacu Anastasia – Vipp Fashion Srl, Bârlad

c1 loc2 rs

Locul II: Ciobanu Cristina – Hotel Belvedere, Brașov

c1 loc3 rs

Locul III: Șerbu Camelia – Ana Pan, București

 

Felicitări cofetarilor talentați care au prezentat adevărate opere de artă și torturi exotice inovatoare în cadrul Concursurilor GastroPan 2017!

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…