Publicitate

Untitled Document

Promovare eficientă pentru furnizori
Prin pachetele publicitare disponibile, revista Brutarul-Cofetarul asigură cea mai eficientă cale de promovare a produselor şi serviciilor oferite de furnizorii soluţiilor şi tehnologiilor dedicate. Vă puteţi adresa publicului ţintă al revistei prin pagini publicitare, anunţuri, articole PR, ştiri şi bannere on-line etc. Ca bonus, furnizorii ce derulează o campanie publicitară în revistă au posibilitatea de a contribui la redactarea unor articole pe teme de interes în sector, prin care pot prezenta avantajele şi caracteristicile produselor sau serviciilor pe care le oferă. În plus, redacţia oferă servicii de realizare a machetelor publicitare, cât şi traducerea textelor publicitare tuturor partenerilor revistei.
 
 


Pachete publicitare personalizate
Furnizori de talie mondială derulează campanii publicitare de peste un deceniu în revista Brutarul-Cofetarul. Tratarea fiecărui partener într-o manieră personalizată este unul din motivele pentru care companii cu tradiţie în ţară şi în lume aleg să se adreseze pieţei prin intermediul revistei. Pachetele publicitare sunt elaborate după nevoile fiecărui furnizor, incluzând reduceri de preţuri în funcţie de numărul de apariţii, articole PR, expunere în mediul on-line www.brutarul.ro şi multe altele. Pentru oferta personalizată dedicată exigenţelor dumneavoastră contactaţi-ne la telefon
0733 313 043!

Pe lângă ediţia tipărită a revistei Brutarul-Cofetarul, oferim şi serviciul de e-Newsletter, care ajunge prin e-mail către aproximativ 16.000 de abonaţi din România şi 6.500 abonaţi străini.

Promovare online www.brutarul.ro
Revista Brutarul-Cofetarul este prezentă activ şi în mediul online, prin ediţia electronică a publicaţiei, prin pagina www.brutarul.ro şi prin reţeaua socială Facebook, furnizând în timp real ştiri şi noutăţi din domeniu. În plus, serviciul de Newsletter Brutarul-Cofetarul asigură un flux de informaţii care ajunge periodic în căsuţele de e-mail a peste 16.000 de abonaţi români şi 6.500 de abonaţi din străinătate. Toate aceste canale de comunicare asigură oportunităţi de promovare pentru furnizorii de pe piaţă. Baza de date bine dezvoltată în decurs de un deceniu asigură partenerilor şi servicii de Marketing Direct, prin care suntem capabili să oferim:

 

 
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…