Abonare la ediția digitală a revistei Brutarul-Cofetarul

Ediția tipărită a revistei Brutarul-Cofetarul se distribuie GRATUIT*, în România, pe bază de abonament, EXCLUSIV către persoanele juridice care activează în domeniul morărit panificaţie (mori, brutării, cofetării, patiserii, producători industriali, hypermarketuri, instituţii de învăţământ de specialitate, etc.). Fiecare firmă primește un exemplar lunar.

Prin această nouă inițiativă dorim ca revista să ajungă la cât mai mulți specialiști din domeniu, în format digital, pentru ca aceștia să obțină cele mai noi informații din sectoarele de morărit, panificație și cofetărie.

Abonarea la Ediția Digitală a revistei Brutarul-Cofetarul este GRATUITĂ doar este condiționată ca cei care au acces la ediția digitală să lucreze în domeniile sus menționate.

Formular de abonare

captcha


Completarea tuturor rubricilor marcate cu * este obligatorie! Formularele incomplete nu vor fi luate in considerare!

Boro Info srl se obligă să păstreze confidenţialitatea datele personale ale abonaţilor.Toate datele scrise în formularul de abonament, vor deveni proprietatea Boro-Info SRL cu toate drepturile care decurg de aici. Abonaţii sunt de acord ca datele personale să fie utilizate de către editură penrtu acţiuni promoţionale viitoare, fără alte obligaţii sau plăţi. Abonaţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată editurii, ştergerea sau actualizarea datelor, în conformitate cu prevederile Legii 677/2001.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…