Brutarul - cofetarul

Switch to desktop

Concursurile GastroPan setează trendurile anului viitor

18-01-2017 Stiri

Concursurile GastroPan setează trendurile anului viitor

Cea mai mare competiţie dedicată promovării inovaţiilor şi a talentelor din industria de panificaţie, cofetărie şi HoReCa se ...

Tematicile ediției februarie 2017 a revistei Brutarul-Cofetarul

17-01-2017 Stiri

Tematicile ediției februarie 2017 a revistei Brutarul-Cofetarul

Ediția lunii februarie a revistei Brutarul-Cofetarul este în plin proces de editare, iar subiectele abordate sunt generoase ș...

Ambalare activă cu uleiuri esențiale în scopul creșterii calității pâinii albe

10-01-2017 Stiri

Ambalare activă cu uleiuri esențiale în scopul creșterii calității pâinii albe

Dezvoltarea procesului de conservare a alimentului a pornit de la necesitatea prelungirii duratei de păstrare şi este o luptă...

CURS: Patiserie franţuzească 16-17 ianuarie 2017

10-01-2017 Stiri

CURS: Patiserie franţuzească 16-17 ianuarie 2017

Croissantele rapide sunt pur şi simplu uimitoare. Crocante pe exterior, cu unt, pufoase în interior, sunt perfecte pentru mic...

Finalul unui an agitat pentru sectorul de morărit și panificație – interviu cu dl. Aurel Popescu, președinte ROMPAN

06-12-2016 Stiri

Finalul unui an agitat pentru sectorul de morărit și panificație – interviu cu dl. Aurel Popescu, președinte ROMPAN

Întâlnirea cu reprezentanții ROMPAN este pentru redactorii Brutarul-Cofetarul prilej de a afla noi informații despre viitorul...

23-25 martie 2017, Sibiu – a noua ediție a expoziției internaționale GastroPan

28-11-2016 Stiri

23-25 martie 2017, Sibiu – a noua ediție a expoziției internaționale GastroPan

Cea mai importantă expoziție internațională pentru sectoarele de panificație, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, c...

Adunarea generală anuală a Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC) 2016 a avut loc la Sao Paolo

29-11-2016 Stiri

Adunarea generală anuală a Uniunii Internaţionale a Brutarilor şi Cofetarilor (UIBC) 2016 a avut loc la Sao Paolo

Tema principală dezbătută de Comitetul de Panificație în cadrul adunării a fost situația actuală a industriei de panificație....

Template Design © BoroInfo. All rights reserved.

Top Desktop version

Создание сайта Создание сайта