Public țintă

Baza de abonați ai revistei tipărite include peste 9500 de specialiști, manageri, antreprenori și alți factori de decizie din domeniu. Întrucât economia românească este într-o continuă mișcare, zilnic introducem în această bază de date firme nou înființate și eliminăm acele firme care nu mai activează în domeniu sau și-au încetat activitatea. Intrarea companiilor noi în baza de date se face utilizând filtre ce permit atât o selecție obiectivă a acestora, cât și păstrarea relevanței bazei de abonați față de informațiile publicate.

Revista tipărită este distribuită lunar către o bază de date de 9500 de specialiști și factori de decizie, studiile efectuate în rândul acestora arătând că fiecare exemplar este citit în medie de 4 persoane, expunerea mediatică a revistei ajungând astfel la circa 38.000 persoane.  Suplimentar, lunar este expediată ediția digitală a revistei către o bază de date ce depășește 20.000 de abonați, crescând și mai mult expunerea articolelor, a produselor și a serviciilor din revistă.

Prezentare

BRUTARUL-COFETARUL este revista lunară de referinţă a industriei de panificaţie, patiserie, produse făinoase, morărit şi cofetărie din România. De peste 16 ani ne adresăm profesioniştilor şi managerilor din domeniu, furnizând informaţii complete şi imparţiale despre inovaţiile, tendinţele şi tehnologiile din sector.

Promovăm

IDEI, SOLUŢII şi TEHNOLOGII pentru specialiştii şi antreprenorii din domeniu

Conectăm

OPERATORII de pe piaţă cu FURNIZORII de ingrediente, echipamente şi servicii.

Asigurăm

PROMOVAREA EFICIENTĂ pentru FURNIZORI, adresându-se
publicul țintă

Distribuție

Cele 9500 de exemplare tipărite care sunt transmise lunar bazei de abonați ajung în toate județele țării, de la micile cofetării și brutării artizanale, la marile fabrici de pâine și cele mai importante mori. Distribuția respectă dezvoltarea economică a fiecărei regiuni în parte și acoperă întreaga țară, livrând specialiștilor informații și noutăți din întreaga lume.

 

Revista Brutarul-Cofetarul se distribuie gratuit, prin intermediul Poștei Române, tuturor firmelor care au trecut de filtrele de selecție și au intrat în baza de date. Fiecare dintre aceste firme și acești specialiști primește câte un exemplar gratuit al revistei, putând modifica – ori de câte ori este nevoie – numărul de exemplare pe care dorește să le achiziționeze suplimentar.

 

Avantaje

Lunar, Revista Brutarul-Cofetarul aduce în brutăriile artizanale, unitățile de producție industrială, cofetăriile, morile, gelateriile și alte unități de producție destinate sectoarelor deservite de revistă: noutăți din domeniu, articole de specialitate, articole de tehnologie și rețete, oferte de echipamente inovatoare și ingrediente funcționale.

Legătura dintre experții care studiază aceste domenii și operatorii din piață este asigurată prin intermediul revistei, aceștia din urmă beneficiind de acces gratuit la informație venită pe de o parte din zona universitară și de cercetare, iar pe de altă parte de la companii producătoare care dețin centre de cercetare și departamente de cercetare și dezvoltare produse, laboratoare de analiză și departamente specializate în cercetări și studii de piață.

Ediția digitală a revistei face și mai accesibil conținutul acesteia, cititorii având oportunitatea de a răsfoi revista direct de pe telefonul mobil sau tableta, oriunde s-ar afla.

Avantajele și beneficiile pe care le au furnizorii care aleg să își promoveze produsele în paginile revistei Brutarul-Cofetarul sunt cele care au deschis și păstrat parteneriate de aproape două decenii cu principalii furnizori din țară și străinătate.

Care sunt beneficiile promovării în revista Brutarul-Cofetarul?

 • Oferă un excelent canal de comunicare directă cu zeci de mii de specialiști din domeniile panificație, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, patiserie, morărit.
 • Are o bază de cititori interesați atât de conținutul de specialitate cât și de produsele promovate de către furnizori și producători în paginile revistei
 • Specialiștii din echipa de redacție au experiența necesară pentru a vă sprijini în construirea unei strategii de comunicare care să vă aducă maxime beneficii
 • Designeri și copywriteri cu experiență, care pot realiza, la cerere, materiale pentru publicare
 • Distribuirea și promovarea revistei în cadrul celor mai importante evenimente naționale și internaționale, crescând astfel vizibilitatea reclamelor din revistă (dincolo de cititorii abonați și în afara granițelor țării).
 • Distribuirea revistei în cadrul cursurilor de perfecționare organizate de Pangastro, unde participă sute de specialiști cofetari, brutari și patisieri interesați de îmbunătățirea produselor și serviciilor oferite consumatorilor
 • Ediția digitală a revistei, care este distribuită lunar unei baze de date de 20.050 de abonați și care poate fi accesată de pe telefon, tabletă, laptop sau PC. Accesibilitatea întregului conținut al revistei este asigurată prin faptul că abonații pot răsfoi revista pagină cu pagină oriunde s-ar afla.

Ce ne recomandă?

 • Peste 17 ani de experiență în deservirea sectorului de morărit, panificație, cofetărie din România
 • Conținutul specializat al revistei, articole și studii realizate de specialiști ai centrelor universitare și de cercetare din România și străinătate
 • Parteneriatele cu cele mai importante asociații de profil și centre universitare din țară
 • Expertiza și conexiunile directe cu piața obținute în cadrul expoziției GastroPan, în calitate de co-organizator
 • Baza de date cu specialiști abonați ai revistei tipărite – actualizată zilnic prin adăugarea noilor companii înființate și eliminarea celor care și-au încetat sau schimbat activitatea
 • Baza de date cu specialiști abonați online, care au acces la revista digitală și sunt informați periodic despre noutățile din domeniu – prin serviciul de newsletter
 • Parteneriatul strategic cu Asociația Pangastro, organizator al cursurilor de perfecționare pentru cofetari, brutari, patisieri și bucătari