Rengo-revoluţionare a pieţei patiseriilor

Fillingurile termostabile cremă sau cu fruct Lauretta sunt acum disponibile într-un ambalaj nou, mai mic: poşul Rengo gata de utilizare. Este un ambalaj de 1 kg cu un set de duiuri, convenabil atât pentru profesionişti cât şi pentru amatori.

Rengo este uşor de folosit, compact, disponibil în mai multe arome. Se poate folosi pentru umplere sau acoperire, decoraţiuni sau dozare porţionată. Este alegerea potrivită pentru cornuri, brioşe, brioşe cu decoraţiuni, torturi. Cantitatea mai mică îl recomandă atât pentru patiserii mici, cafenele dar şi pentru HORECA sau consum casnic.

R semnifică Revoluţionare

Rengo este primul produs de acest fel pe piaţă. Fillingurile Lauretta conţinute în poş sunt disponibile în trei variante: fillinguri cremă, fillinguri cu bucăţi de fructe sau cu piure de fructe. Din gama de arome disponibile, enumerăm: vanilie, ciocolată, caise, căpşune, zmeură 60% , afine 50%.

Creând noul ambalaj Rengo am urmărit rapiditatea şi uşurarea muncii în patiserii, folosind cunoscutele fillinguri de calitate Lauretta.

E semnifică Ergonomie

Unul din avantajele produsului este facilitate în utilizare. Ambalajul este uşor de folosit, are un colorit plăcut, este compact și uşor de depozitat. După utilizare, ambalajul se închide şi se păstrează refrigerat până la 4 săptămâni.

N semnifică Noutate

Până acum fillingurile Lauretta erau disponibile spre vânzare în recipiente de 12 kg. Aceste ambalaje sunt perfecte pentru fabrici şi patiserii mari.

Ambalajul revoluţionar Rengo de 1 kg se adresează celor care nu au nevoie de o cantitate mare de filling, nu dispun de spaţii mari de producţie şi depozitare, dar îşi doresc să folosească un produs de calitate. Poşul Rengo se poate folosi pentru umplere rapidă sau pentru decorarea produselor fără a folosi ustensile suplimentare.

G semnifică Gata de utilizare

Poşul Rengo este disponibil împreună cu un set de duiuri pentru umplere și decoraţiuni. Ambalajul se deschide prin deşurubarea capacului, se ataşează duiul potrivit şi poşul este gata de folosire. Rengo este foarte convenabil atunci când doreşti să termini lucrurile rapid şi fără a produce dezordine.

Fillingul este termostabil în totalitate, păstrându-şi forma după coacere. Termostabilitatea este importantă pentru menţinerea aromei, dar mai ales pentru aspectul plăcut al produsului după coacere. Fillingurile Lauretta se pot coace la temperaturi mai mari de 230°C, se pot congela sau folosi ca atare.

O semnifică “O! Economie de timp!”

Folosind poşul Rengo economisiţi timp!

Folosirea unui poş tradiţional presupune să îl deschizi, să tai un colţ, să introduci duiul în interior şi să îl umpli folosind o lingură şi abia apoi poţi face dozarea.

Folosirea poşului Rengo înseamnă economie de timp, efort şi bani. Majoritatea angajatorilor recunoaşte dificultatea în găsirea personalului potrivit şi optimizarea costurilor de producţie în laborator. Atunci când am lansat Rengo pe piaţa am luat în considerare ambele probleme şi, cu efort minim, poţi obţine efecte maxime. Doar deschideţi poşul prin deşurubarea capacului, puneţi duiul dorit și turnaţi compoziţia.

 

Et voilà!